Liperin kunta Instagramissa Sähköinen asiointi Anna palautetta
Liperin kunta, Varolantie 3, 83100 Liperi, Puh. 013 686 511 Katso yhteystiedot

LiperiOpas ja tapahtumakalenteri

LiperiOpas on Liperin kuntalaisille ja kunnan vapaa-ajanasukkaille suunnattu tietopaketti alueen yrityksistä, kesätapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.  Tapahtumakalenteri jaetaan keväällä Liperin alueen kaikkiin kotitalouksiin, vapaa-ajanasukkaille sekä jakelupisteisiin.


Vuoden 2017-2018 LiperiOppaaseen on koottu Liperin alueen kesätapahtumia toukokuusta syyskuuhun. LiperiOppaaseen on koottu kesätapahtumien lisäksi myös Liperin alueen yrityksiä sekä tietoa mm. liikuntamahdollisuuksista, yhteisötoimijoista ja palveluista. Oppaaseen on koottu kaikenlaisia tapahtumia urheilusta kulttuuriin; kesän leirejä, urheilukouluja, urheilupaikkoja, kilpailuja, kesäteatteria, seurakuntien järjestämiä tapahtumia ja aktiviteetteja, museoiden näyttelyjä, seurojen järjestämiä aktiviteetteja yms. Oppaasta löytyy kaiken ikäisille tekemistä ja näkemistä melkein jokaiselle kesän päivälle.

Opas on postitettu jokaiseen kotiin ja vapaa-ajan asuntoon toukokuussa 2017 ja on jakelussa myös mm. Liperin kaupoissa, kirjastoissa ja Joensuun Carelicumissa. Esitteen voit lukea nettiversiona tästä linkistä.

Toivomme teiltä palautetta oppaasta, onko se hyödyllinen vai turha? Palautteen voi lähettää sähköpostilla kirjaamo@liperi.fi osoitteeseen. Kiitos palautteesta jo etukäteen!

Tapahtumat on kerätty ennakkotietona maaliskuussa, joten muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia.


Liperin tapahtumakalenteri ja LiperiOpas ilmestyvät vuorovuosin keväällä. LiperiOppaaseen on koottu kesätapahtumien lisäksi myös Liperin alueen yrityksiä sekä tietoa mm. liikuntamahdollisuuksista, yhteisötoimijoista ja palveluista.

Kehoitamme seuraamaan myös yhdistysten, järjestöjen ja yritysten ilmoittelua, löytääksesi Liperistä lisää mielenkiintoisia tapahtumia ja osaavia yrityksiä. Kunnan sähköinen tapahtumakalenteri löytyy kotisivujemme etusivulta.

Liitetiedostot