Sähköinen asiointi Anna palautetta
Liperin kunta, Keskustie 3, 83100 Liperi, Puh. 013 686 511 Katso yhteystiedot

LiperiOpas ja tapahtumakalenteri

Liperin tapahtumakalenteri on Liperin kuntalaisille ja kunnan vapaa-ajanasukkaille suunnattu tietopaketti alueen kesätapahtumista.  Tapahtumakalenteri jaetaan keväällä Liperin alueen kaikkiin kotitalouksiin, vapaa-ajanasukkaille sekä jakelupisteisiin.


Vuoden 2016 Liperin tapahtumakalenteriin on koottu Liperin alueen kesätapahtumia toukokuusta syyskuuhun. Esitteeseen on koottu kaikenlaisia tapahtumia urheilusta kulttuuriin; kesän leirejä, urheilukouluja, urheilupaikkoja, kilpailuja, kesäteatteria, seurakuntien järjestämiä tapahtumia ja aktiviteetteja, museoiden näyttelyjä, seurojen järjestämiä aktiviteetteja yms. Esitteestä löytyy kaiken ikäisille tekemistä ja näkemistä jokaiselle kesän päivälle. Esitteen alussa on tarkemmat tiedot eri tapahtumista ja lopussa päiväkohtainen kalenteri josta voit helposti katsoa mitä tapahtumia on tänään tarjolla.

Esite on postitettu jokaiseen kotiin ja vapaa-ajan asuntoon toukokuussa 2016 ja esite on jakelussa myös mm. Liperin kaupoissa, kirjastoissa ja Joensuun Carelicumissa. Esitteen voit lukea nettiversiona tästä linkistä.

Toivomme teiltä palautetta esitteestä, onko esite hyödyllinen vai turha? Esitteen takakannessa on palautelappu jonka voi ilmaiseksi postittaa meille tai palautteen voi lähettää sähköpostilla kirjaamo@liperi.fi osoitteeseen. Palautteen antaneiden kesken arvotaan Liperin Myllyn lahjakortti (80€). Kiitos palautteesta jo etukäteen!

Tapahtumat on kerätty ennakkotietona maaliskuussa, joten muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia.


Liperin tapahtumakalenteri ja LiperiOpas ilmestyvät vuorovuosin keväällä. LiperiOppaaseen on koottu kesätapahtumien lisäksi myös Liperin alueen yrityksiä sekä tietoa mm. liikuntamahdollisuuksista, yhteisötoimijoista ja palveluista.

Kehoitamme seuraamaan myös yhdistysten, järjestöjen ja yritysten ilmoittelua, löytääksesi Liperistä lisää mielenkiintoisia tapahtumia ja osaavia yrityksiä. Kunnan sähköinen tapahtumakalenteri löytyy kotisivujemme etusivulta.