Liperin kunta Instagramissa Sähköinen asiointi Anna palautetta
Liperin kunta, Varolantie 3, 83100 Liperi, Puh. 013 686 511 Katso yhteystiedot

Ajankohtaista

14.02.2018

Kulttuuripalveluiden KUHA 2018 toimijahaku

Vuonna 2015 Liperin ikäihmisten neuvosto sai haltuunsa Rauha Ylösen testamenttivaroja.  Varat päätettiin ohjata Liperin ikäihmisten neuvoston kautta ikäihmisten kulttuuriseen virkistystoimintaan niin, että osa varoista käytetään vanhusten asumispalveluiden piirissä oleville vanhuksille ja osa muuhun ikäihmisten virkistystoimintaan.

Testamenttivarojen turvin olemme voineet tarjota musiikkia, teatteria, tarinoita ja monenlaista muuta virkistystoimintaa vuosien varrella. Palveluasumisen yksiköistä mukana ovat olleet Neliapila, Konttilanhovi, Penttilänpiha, Sarastus, Iltarusko ja Jyrin hoivakoti.

Suunnitelma testamenttivarojen käsitti alun perin vuodet 2015-2018. Ikäihmisten neuvosto teki kuitenkin 25.1.2018 kokouksessaan päätöksen, että vielä käytössä olevat varat jaetaan niin, että niillä voidaan tarjota kulttuuritapahtumia vuoteen 2021 saakka.  Tämä tarkoittaa sitä, että vuosittain käytettävä summa pieneni kaikilta osin. Nyt jokaisen palveluasumisen yksikön kulttuuripalveluihin voidaan tarjota 450 € / vuosi. Samansuuntainen supistaminen koskee myös muuta virkistystoimintaa.

Nyt on aika avata haku vuoden 2018 KUHA-tilaisuuksia varten. Haemme hankkeeseen mukaan
kulttuuritoimijoita, jotka voivat tarjota kulttuuripalveluita Liperissä asumispalveluiden ja laitoshoidon piirissä oleville vanhuksille vuoden 2018 aikana. Palvelut voivat olla kulttuurin ja taiteen keinoin toteutettuja vierailuja, toiminnallisia tuokioita, työpajoja tai muutoin yhdessä vanhusten kanssa järjestettyjä arjen sisältöjä ja aktiviteetteja.

Palvelut toteutetaan Liperissä vanhuspalveluyksiköissä. Jokaisella yksiköllä on käytettävänään 450 euroa kulttuuritoimintaan vuoden 2018 aikana ja tuo summa voidaan käyttää joko yhteen esitykseen tai tilata useampia esityksiä yksikön omien toiveiden mukaisesti.

Pyydän lähettämään ehdotuksia kulttuuripalveluista perjantaihin 9.3.2018 alla olevan linkin kautta. Jos haluat ilmoittaa useampia erilaisia esityksiä/ ohjelmakokonaisuuksia, tee niistä jokaisesta oma ilmoitus. Lopullinen valinta toteutettavista kulttuuripalveluista tehdään maaliskuun aikana vanhuspalveluyksiköissä yhdessä vanhusten kanssa.

Kaikissa KUHA-hanketta koskevissa kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä Riitta Linkolaan

 

Vapaa-aikaohjaaja, Liperin ikäihmisten neuvoston sihteeri
Riitta Linkola
riitta.linkola(at)liperi.fi, puh. 0400 585 539

Linkki tapahtumien ilmoittamista varten: https://link.webropolsurveys.com/S/7D3F6DD2B99E37A0

 

 


« Takaisin