Liperin kunta Instagramissa Sähköinen asiointi Anna palautetta
Liperin kunta, Varolantie 3, 83100 Liperi, Puh. 013 686 511 Katso yhteystiedot

Ajankohtaista

12.02.2018

Waltin uusi verkkokauppa on toiminnassa matkakortin lataamista varten

Waltti-matkakortin lataamista varten on avattu uusi Waltti-kauppa. Waltti-kaupassa matkakorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita. Waltti-kauppa löytyy osoitteesta https://kauppa.waltti.fi.

Verkkokaupassa myytiin JOJO-lippuja tammikuussa 2018 yhteensä 83 000 euron arvosta. Myynti on kasvanut vuodessa noin 93 %. Koko maassa myydään Waltti-lippuja verkossa kuukausittain 1,5 miljoonalla eurolla. Verkkokauppa kasvaa koko ajan, kertoo joukkoliikennelogistikko Marja-Leena Inkinen-Remes.

Uusi Waltti-kauppa on rakennettu niin, että kortin lataaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Tavoitteena on ollut, että sovelluksen käyttö on vaivatonta ja yksinkertaista sekä mobiililaitteella että työpöytäselaimella.

Waltti-kauppa on käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Maksaminen tapahtuu verkkopankissa Paytrailin kautta. Ostoksesta lähetetään kuitti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Waltti-kaupassa voi matkakortin ladata ilman rekisteröitymistä tai rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Nykyisen Waltti-nettipalvelun tunnukset eivät valitettavasti toimi uudessa kaupassa. Rekisteröityminen uuteen kauppaan vaatii uudet tunnukset.
a) Ilman rekisteröitymistä: Syötä matkakortin numero ja oma liikennöintialue. Tämän jälkeen voit ostaa matkakortille lipputuotteita.
b) Rekisteröimällä oman käyttäjätilin: Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä. Rekisteröityminen on helppoa ja edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista.

Uusia Waltti-matkakortteja kaupasta ei voi ostaa, mutta uuden kaupan etusivulta löytyy linkki palveluun, josta uuden kortin voi hankkia.

Lisätietoja:
Joukkoliikennelogistikko Marja-Leena Inkinen-Remes
marja-leena.inkinen-remes(at)joensuu.fi, p. 050 408 1524

Kaavoituspäällikkö Juha-Pekka Vartiainen
juha-pekka.vartiainen(at)joensuu.fi


« Takaisin