Liperin kunta Instagramissa Sähköinen asiointi Anna palautetta
Liperin kunta, Varolantie 3, 83100 Liperi, Puh. 013 686 511 Katso yhteystiedot

Ajankohtaista

04.08.2017

Liperin elinkeinojohtajaksi ja Lipertek Oy:n toimitusjohtajaksi valittiin Mika Hyttinen

Liperin kunta ja elinkeinoyhtiö Lipertek Oy ovat viimeisen vuoden aikana hakeneet uutta mallia elinkeinopolitiikan johtoon uudistuvassa kuntarakenteessa. Lipertek Oy:n hallitus valitsi kesällä elinkeinojohtajan tehtävään Mikko Heickelin Sievistä. Heickel kuitenkin perui tulonsa, koska Sievin Teollisuuspuisto halusi kiinnittää Mikon tiiviimmin Sieviin.

Lipertek Oy:n hallitus valitsi 3.8.2017 kokouksessaan Liperin kunnan elinkeinojohtajaksi sekä Lipertek Oy:n toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri Mika Hyttisen Kontiolahdelta. Hyttinen työskentelee tällä hetkellä Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy, KETI:ssä yrityskehittäjänä ja on toiminut KETIssä erilaisissa yrityskehitys ja hanketehtävissä vuodesta 2005 alkaen. Aiempi työkokemus Hyttisellä on kertynyt tukkukaupan ja teollisuuden parista, erilaisissa liiketoiminnankehittämis-, päällikkö- ja johtotehtävissä.

”Odotan innolla uuden toimenkuvan tuomia haasteita. Ennen kaikkea odotan konkreettisia kehitystehtäviä yrittäjien ja kuntaan sijoittumista suunnittelevien yritysten kanssa”, kertoo Mika Hyttinen.

Mika näkee Liperin elinvoimaisena ja kasvukykyisenä maaseutukuntana, jolla on keskeinen rooli koko Pohjois-Karjalan maakunnan elinvoimaisuuden kannalta myös tulevaisuudessa. Liperissä on monipuolista ja vireää yritystoimintaa, erinomaiset liikenneyhteydet sekä syvät juuret tekemiselle ja yrittämiselle.

”Elinkeinotoimijoiden yhteistyöllä sekä sitkeällä ja päämäärätietoisella yrittäjyydellä saavutetaan erinomaiset menestymisen eväät”, sanoo Mika. Globaalissa ja digitalisoituvassa maailmassa on mahdollisuudet kansainväliseen kasvuun ja kehittymiseen.

Mika Hyttinen aloittaa elinkeinojohtajan tehtävässä 1.9.2017.

Lisätietoja:
Tommi Hirvonen puh. 0400 263 001


« Takaisin