Liperin kunta Instagramissa Sähköinen asiointi Anna palautetta
Liperin kunta, Varolantie 3, 83100 Liperi, Puh. 013 686 511 Katso yhteystiedot

Ajankohtaista

19.06.2017

Liperin varhaiskasvatus sijoittui toiseksi Suomidigin Suunnannäyttäjät-kilpailussa.

Liperin kunnan varhaiskasvatus on sijoittunut toiseksi Valtionvarainministeriön Suomidigin Suunnannäyttäjät- kilpailussa. Liperi varhaiskasvatus osallistui kilpailuun Digi mahdollistaa tärkeimmän- projektilla. Kilpailun voitti Lapin poliisilaitoksen RPAS (miehittämätön ilma-alustoiminta) -projekti.

Liperin varhaiskasvatuksen Digi mahdollistaa tärkeimmän- projektin tavoitteen on ottaa käyttöön ja sähköistää toimintoja niin pitkälle kuin se on mahdollista, jotta kasvattajien aika vapautuu tärkeimpään eli lasten kanssa toimimiseen. Yksi tärkeimmistä muutoksista on ollut tuntiperusteisen maksujärjestelmän käyttöönotto ja toimintojen digitalisointi. Yksi osa toiminnan digitalisointia on ollut yhteydenpito ja asiointikanavan aukaiseminen vanhempien suuntaan. Digitalisaation mahdollistama kokonaisvaltainen muutos lapsen päivähoidossa on toteutettu yhdessä vanhempien kanssa.

Kilpailun finaaliin valittiin kuusi projektia/hanketta 28 ilmoittautuneen joukosta. Finalistit julkistettiin 7.6. ja yleisö sai äänestää suosikkiaan 14.6.2017 asti. Liperin kunta keräsi hienon määrän ääniä ja sijoittui näin hopealle.

Onnea kilpailun voittajalle ja muille finalisteille!

Lisätietoa Suunnannäyttäjät – kilpailusta voit lukea https://suomidigi.fi/suunnannayttajat/#


Varhaiskasvatuksenjohtaja
Sirkka Korhonen
040 766 0940


« Takaisin