Liperin kunta Instagramissa Sähköinen asiointi Anna palautetta
Liperin kunta, Varolantie 3, 83100 Liperi, Puh. 013 686 511 Katso yhteystiedot

Ajankohtaista

12.06.2017

Liikennejärjestelyjä Ruuskan alueella 19. 6.– 31.7.2017

Kirkonkylän Penttiläntien kunnallistekniikan saneeraustyöt jatkuvat ja rakennustöiden vuoksi alueella joudutaan suorittamaan liikennejärjestelyjä tulevan viikonvaihteen jälkeen aina heinäkuun loppuun saakka.

Ajoneuvoliikenne joudutaan katkaisemaan kokonaan Koulukujalta, Penttiläntien ja Tiilimiehentien väliseltä tien osalta. Kevytliikenteelle pyritään järjestämään ko. tieosalle kulku työmaan keston ajaksi.  Samoin liikenne katkeaa Penttiläntieltä välillä Koulukuja - Vanamonkuja.  Kiertotie Ruuskan alueelle sekä  Peltolan- ja Lehminiemen yksityisteille tapahtuu Käsämäntieltä tultaessa Penttiläntien, Tiilitehtaantien ja Tiilimiehentien kautta ja takaisin tullessa päinvastoin. Kiertotiejärjestelyt on osoitettu asianmukaisin liikennemerkein. Uusi reitti Penttilän Museoalueelle mukaan lukien Tähkä- museo kulkee Koulutieltä koulukeskuksen päädyn kautta tilapäistiejärjestelyin. Myös tämä reitti on opastettu.

Työmaan loppuvaiheessa myös Vanamonkuja asukkaille joudutaan järjestämään tilapäiskulku Kielokujan ja sen päädyssä olevan rivitalon pihan kautta.

Lisätietoja tarvittaessa antaa; 

valvoja Taisto Tuononen, puh 0400 570102,  

urakoitsija Juha Aavamäki puh 0500 572 169

 

Liite Urakoitsijan laatima liikennesuunnitelma sekä kartta

 

 

 

 

 

 

 


« Takaisin